Апимондия 2015 в Южна Корея в периода 15 – 20 Септември

Апимондия 2015 в Южна Корея в периода 15 – 20 Септември

Конгресът се провежда за трети път в Азия (след Япония и Китай) и има какво да предложи: 7 тематични научни симпозиума, изложения, представящи продукти, свързани с пчеларството от целия свят и възможността да опознаете богатата и красива култура на Корея.

Регистрация

За да присъстват  на конгреса, всички изложители, лектори и придружаващите ги лица, трябва да бъдат предварително регистрирани и с извършени плащания на дължимите такси в пълен размер.

Регистрацията може да се извърши чрез онлайн системата на конгреса или чрез попълване на печатната версия на формулярите.

Пълната входна такса включва конгресен комплект и печатни материали. Придружаващите лица получава комплект печатни материали и ще бъдат допускани само до научните програми. За получаване на специална такса (за студенти и журналисти), се изисква да се предоставят доказателствени документи по електронна поща или факс.

Описание Плащане до
12
юли 2015 г.
Плащане след
12
юли 2015 г.
Пълна входна такса за конгреса (страни-членки) USD220 USD300
Пълна входна такса за конгреса (нечленуващи страни) USD300 USD350
Пълна входна такса за конгреса (развиващи се страни) USD200 USD250
Такса за придружаващо лице USD150 USD180
Студенти USD150 USD180
Журналисти безплатно безплатно
Групи (над 10 човека) USD210 USD245
Дневна входна такса (конгрес + изложение) USD80 USD100
Дневна входна такса за ApiExpo USD60 USD100

Подробна информация за регистрацията:

http://www.apimondia2015.com/2015/eng/q_registration.jsp

Изложение ApiEXPO

В изложението участват водещи фирми, свързани с пчеларството, над 10 000 пчелари от целия свят, учени, търговци на пчелни продукти и индустриално оборудване. Събитието предлага уникални бизнес възможности.

Ако сте заинтересовани от участие в световното изложение за пчеларска индустрия, направете резервация на щанд за ApiEXPO 2015 преди 31 юли. Всички изложители, които резервират щанд след 1 юли, е необходимо да извършат пълното плащане в рамките на 10 дни от датата на издаване на фактурата.

Описание Резервация преди  31юли 2015
Такса за наем на площ
(минимум 18)
Зона A USD 400/㎡
Зона B USD 360/㎡
Зона C USD 300/㎡
Такса за наем на щанд
(3мx3м)
Зона B USD 4,200
Зона C USD 3,850

Подробен план на щандовете и изложбените зали можете да разгледате на линка по-долу:

http://www.apimondia2015.com/2015/eng/file/kotrex_s.pdf 

Световни награди за пчеларство (WBА) 2015

Произвеждате ли висококачествен пчелен мед? Искате ли да покажете иновативно оборудване? Сега можете да кандидатствате и да се присъедините към WBA 2015.

Има различни категории, към които бихте проявили интерес:

  • мед
  • медовина
  • пчелен восък
  • изобретения
  • фотография
  • мултимедия
  • козметика и т.н.

Всички категории, свързани с меда, изискват да се изпратят проби, за да бъдат изследвани от Корейската пчеларска лаборатория. Моля, имайте предвид, че пробите от мед (350 гр.) трябва да бъдат изпратени до 31 юли, на следния адрес:

4 th Floor 9, Seochojungang-ro 6gil,

Seochogu, Seoul 137- 070, Korea.

Екскурзии

По време на Апимондия 2015 ще имате възможност да опознаете корейската култура, корейските пчелини и т.н.

По време на конгреса има три вида обиколки:

  • Технически екскурзии: представяне на корейски пчелини и свързани с меда фирми на всички участници. На 20 септември участниците ще могат да изберат една атракция от общо 5 обиколки, за да се запознаят с реални корейски пчелини и фирми, свързани с пчеларската индустрия.
  • Ежедневни екскурзии в Теджън: ако искате да узнаете повече за града-домакин Теджън, можете да се присъедините към тези ежедневни обиколки. За един ден можете да посетите и да се насладите на най-популярните забележителности в Теджън.
  • ПРЕ-ПОСТ обиколки: преди и след конгреса, ще имате възможността да опознаете Корея. Организирани са 9 различни екскурзии по разнообразни програми.

Цената на всяка екскурзия включва: транспорт, храна, такси за вход и екскурзовод и др.

Настаняване

За всички участници в Апимондия 2015 се предлага услугата за хотелски резервации, като хотелите са внимателно подбрани съобразно сигурност, умерена цена, удобно местоположение. Организаторите предлагат на участниците в изложението специални цени в диапазон от $70 до $167, в зависимост от категорията и локацията на хотела.

Подробна информация за хотелите, цените и приложения за резервация можете да намерите на : http://www.apimondia2015.com/2015/eng/q_accom2.jsp

 

0 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *