Най-силната виагра

Най-силната виагра

100 грама прашец, една ампула от 10 гр пчелно млечице и един буркан мед от магарешки бодил. Това са съставките, които превръщат всеки мъж в истински тигър в леглото, казва пчеларят. От силната виагра, която вдига “самолета”, се пие сутрин по една лъжица на гладно.

На щанда на Георги Гочев в Деня на християнското семейство се изви опашка от млади и стари булки, както и от мъжките им половинки за чудодейното средство. На площад “Съборни” във Варна се откри официално ІV-ият фестивал на меда, организиран от Съюза на пчеларите, под патронажа на областният управител Данчо Симеонов.

Над 24 производители от цялата страна участваха в изложението, на което показаха мед от лавандула, слънчоглед, кориандър и разбира се прочутият странджански манов мед. Елексирът се изнася най-много в Германия и струва поне 5-6 пъти по-скъпо, отколкото у нас.

Прополисът е естественият антибиотик, а цветният прашец е букет от витамини, минерали и аминокиселини. Медът е единственият природен продукт, който не съдържа радиация. Ако средногодишно потреблението на мед на българина се увеличи от 0,5 кг до 2 кг, той ще укрепи здравето си и няма да харчи толкова пари за доктори и илачи, категорични са производителите.

Прополисни кремове от лофант, китова мас, алое, превръщат пък всяка жена в Клеопатра. Естествените разкрасители се правят в с. Зелено дърво, Габровско. Майсторка от Делиормана инж. Тонка Матева е направила лекарство за имунната система, което е кръстила на нейно име – апитоник. Естественият илач съдържа мед и цели пчели. Още от римско време се знае, че тялото на пчелата е цяр за човека, казва производителката.

За пчеларите няма субсидии, докато за другите фермери има дори и подпомагане в кризата, казва Янко Янков, зам.-председател на Управителния съвет на Съюза на пчеларите у нас. Препаратите за растителна защита тровят пчелите, а трудът им отива най-много за опрашване на културите. Последните инциденти с масов мор на пчелни семейства е имало в Аксаково и в Генерал Тошево. На тази тема се проведе и кръгла маса между пчелари и земеделски производители.

Източник: standartweus.com

Партньори